Gerealiseerde projecten

Pkp 2019

13-10-2019

Pukkelpop 2019 was voor de werkkrachten van JIB in het kwadraat weer een geslaagde editie, we hebben ingestaan voor het ecoverhaal op de camping Chill. Iedere dag werd er door ons een eco-ophaling gedaan op de camping waardoor deze er redelijk proper bijlag.

GMM 2019

13-10-2019

Ook dit jaar heeft JIB in het kwadraat ingestaan voor de realisatie van de camping Boneyard op GMM.

Studio 54

09-12-2018

In opdracht van Star Events hebben we de volledige opbouw en afbraak van Studio 54 uitgevoerd. Gezien de jarenlange ervaring werd deze klus met veel enthousiasme en de nodige beroepsernst toe een goed einde gebracht.

Prospèrke

18-11-2018

De vzw Zorgenkind werd opgericht 1992 door leden van Rijkswacht en gemeentepolitie, Brandweer en militairen uit Tongeren. Later sloot "De Post" zich hierbij aan.

Supersonic

18-11-2018

Wederom in samenwerking met Star Events heeft JIB² meegewerkt aan het festival Super Sonic (2 edities). We hebben van de eerste tot de laatste dag gewerkt aan de opbouw en afbraak van dit evenement. Het circuit van Zolder heeft een uitdagend karakter, doch geen enkele hindernis was ons te groot. We hebben ingestaan om de festivalzone af te bakenen,...

Home Festival

18-11-2018

In opdracht van Star Events hebben we de opbouw en afbraak van het Home-Festival te Genk tot een goed einde gebracht. Ondanks het slechte weer, hevige regenval en extreem drassig terrein hebben we er desondanks alles nog een redelijk geslaagd feestje van kunnen maken.

Sedert afgelopen jaar (2018) werken we samen met MaRo op Graspop Metal Meeting. Wij bemannen aldaar de coördinatiecel van de camping. Op deze camping verblijven ongeveer 30000 festivalkampeerders. Wij werken samen met verschillende entiteiten en dragen bij tot een optimaal verloop voor de kampeerders. Door de jaren heen hebben verschillende van...

Tijdens de 40ste editie van het Sjock-festival hebben we samen met MaRo de catering gedaan van de camping van Sjock. Ook hebben we ervoor gezorgd dat het kampeerterrein proper achter gebleven is na afloop van het festival.

Sedert jaren werken we samen met Star Events aan de opbouw en afbraak van Back to the 90's and Nillies in het Sportpaleis van Antwerpen.

Pukkelpop

18-11-2018

Jarenlang zorgt Jib² dat alle herashekken na het festival van de Camping Chill opgeruimd zijn. Wij halen ongeveer 6 km herashekken op en maken deze klaar voor transport. Sommige onder onze leden beschikken over de nodige attesten om te rijden met heftrucks en varianten.

Baouzza

24-05-2018

Sedert enkele jaren werken wij voor Star Events aan de opbouw en afbraak van Baouzza, na enkele jaren Hasselt (Diepenbeek), zijn we afgelopen jaar in Bilzen neergestreken met Baouzza. Wij hebben ingestaan voor de opbouw van de constructies, inkleding en dergelijke.